Autohuur Schiphol Amsterdam Airport- Avis Autoverhuur

Boek uw autohuur bij Avis Autoverhuur

Ophalen op:
 
 
Terugbrengen op:
 
 
Klantnummer (Wizardnummer) (optioneel)
Achternaam:
Klantnummer (Wizardnummer)

Huur een auto op Amsterdam Schiphol Airport.

Boek uw auto voor Amsterdam Schiphol Airport online en profiteer daarmee van een voordelig en groot aanbod aan huurauto's, om alles wat Schiphol en omstreken te bieden heeft makkelijk te bereiken.

Ga terug naar de homepage voor meer informatie en autoverhuur aanbiedingen.

Schiphol is al jaren op rij verkozen tot beste luchthaven van Europa. Dit vliegveld verwerkt ongeveer 393.000 vliegtuigbewegingen en bijna 40 miljoen passagiers per jaar. Schiphol is gesitueerd op een zeer centrale locatie in Nederland. Amsterdam Centrum is bijvoorbeeld makkelijk te bereiken. Wilt u eigen vervoer tijdens uw verblijf, dan is een huurauto van Avis ideaal voor u.

Een huurauto geeft u de mogelijkheid te gaan en staan waar èn wanneer u dat wilt. Avis Autoverhuur geeft u de vrijheid te reizen door Nederland, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer en zonder gebruik te hoeven maken van dure taxi's.

U kunt een huurauto kiezen en reserveren op onze website en ophalen op ons verhuurstation op Amsterdam Schiphol Airport. Het gebruiken van de website om een auto te huren, geeft u de mogelijkheid het hele aanbod van huurauto's te bekijken, voordat u een keuze maakt. Bij aankomst staat uw auto voor u klaar. Dit maakt het huren van een auto bij Avis Autoverhuur eenvoudig en tijdbesparend.

Het is ook mogelijk te boeken via 088 - 2847 000.

Alle Avis huurauto's in Schiphol zijn gemiddeld niet meer dan 9 maanden oud, worden regelmatig onderhouden en uitgebreid gecontroleerd voor elke verhuur.

Voor de voorwaarden van autoverhuur van Avis verwijzen wij u naar de Algemene huurvoorwaarden.

Avis kantoren op Schiphol


De Avis Autoverhuur balie is te vinden op Schiphol Plaza, direct achter de aankomsthallen. Het Avis wagenpark is vanaf het Terminal-complex op korte loopafstand. Dit maakt het huren van een auto op Schiphol bijzonder efficiënt en eenvoudig.

Openingstijden: dagelijks tussen 06.30u / 23.30u

Avis Amsterdam Schiphol Airport
Aankomstpassage
1118 AX Schiphol
Tel.: 088 - 2847 620


Avis Amsterdam weergeven op een grotere kaart